Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κάντε τώρα τη Νυρεμβέργη που οφείλετε!


Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που τα ναζιστικά καθάρματα έμειναν ατιμώρητα, με αποτέλεσμα οικονομικοί και πολιτικοί δοσίλογοι να μεσουρανούν ακόμα και σήμερα.
   
Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν τους Ναζί. Τα εγκλήματα του Χίτλερ και τους ελληνόφωνους υμνητές τους. Λες και η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ θύμα του ναζισμού, δεν πλούτισαν ποτέ κτήνη εις βάρος των συμπατριωτών τους συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές, λες και δεν υπήρξε γενοκτονία στον Πόντο, την Ιωνία, την Αρμενία με ενορχηστρωτή και δάκτυλο τους πατέρες του ναζισμού. 
 
Λες και η Ελλάδα βρισκόταν δίπλα στην Παπούα - Νέα Γουϊνέα και δεν έζησε 25 ολόκληρα χρόνια στο πετσί της τον ανθελληνισμό του Μουσολίνι, τις γερμανοτραφείς κυβερνήσεις που επέτρεπαν στον Κεμάλ να σφάξει και έπειτα του αφιέρωναν δρόμους στις πόλεις της προσφυγιάς.
 
Δεν υπάρχει λοιπόν πιο κατάπτυστη θεατρική παράσταση από την αντιναζιστική υστερία των ημερών, όταν επί 70 χρόνια τα κτήνη που κατέσφαξαν τον Ελληνισμό όχι μόνον έμειναν ατιμώρητα, αλλά κράτησαν ακόμα και τις θέσεις εξουσίας μαζί με τα αργύρια του αίματος.
 
Στην Ελλάδα δεν ήλθε ποτέ η Νυρεμβέργη. Αντίθετα, αντί για την τιμωρία των σφαγέων ήλθε δολίως ο εμφύλιος, ώστε ντόπιοι και ξένοι σφαγείς να μείνουν ατιμώρητοι. Τα κλεψιμαίικα δεν διεκδικήθηκαν ποτέ. Οι περιουσίες που άλλαξαν χέρια για ένα κομμάτι ψωμί, δεν επανήλθαν στους αρχικούς κατόχους τους. Άτιμα καθάρματα, συνεργάτες του ράιχ βαπτίστηκαν σε μία νύχτα "αντιστασιακοί", για να ξεπλύνουν τους άτιμους δοσίλογους που ξαφνικά έγιναν "εθνικόφρονες".
 

Η μαρτυρική Ελλάδα δυστυχώς είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες αναλογικά που όχι μόνον δε διεκδίκησε τίποτα, αλλά ούτε την εσωτερική κάθαρση έκανε, με αποτέλεσμα μέρος του κρατικού, πολιτικού και επιχειρηματικού μηχανισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στα χέρια των κατακτητών, όταν ακόμα και το Βερολίνο είχε πέσει! Επιχειρηματικές οικογένειες που έκαναν μπίζνες με τους ναζί, όπως -σύμφωνα με τα στοιχεία του συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα- οι Αγγελόπουλοι, Θεοδωρόπουλοι, Ροζάκηδες κ.α., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι απόγονοι ευθύνονται για τους προγόνους τους, μεσουρανούν και σήμερα στο επιχειρηματικό στερέωμα. Εταιρείες που στήριξαν το ναζισμό, όπως η Κρουπ και η Siemens πέφτουν ακόμα ως ύαινες πάνω στο δημόσιο πλούτο.
 
Ποιό κατοχικό δάνειο; Η ρημαγμένη Ελλάδα με τα ξυπόλητα παιδιά και τα ερημωμένα χωριά "κούρευε" τα δάνεια της Γερμανίας και έστελνε τους ήρωες ως δούλους, για να υπηρετήσουν την παλινόρθωση της δολοφονικής μηχανής. Οι ιδρυτές των ταγμάτων ασφαλείας εξασφάλιζαν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, ενώ Λενινιστές και "Εθνικόφρονες" (τ. συνεργάτες των ναζί και οι δύο) χόρευαν πάνω στο αίμα του Άρη Βελουχιώτη το χορό του διχασμού.
 
70 χρόνια δόλια ιστορία στα σχολεία, για να μην μάθει ο Έλληνας ποιοί είναι οι σφαγείς, οι εφιάλτες του και ποιοί οι πραγματικοί ήρωες που για άλλη μία φορά έσωσαν την ανθρωπότητα.
 
Στα σχολεία διδάσκουμε τη ναζιστική ινδοευρωπαϊκή θεωρία, ακόμα και σήμερα, το 2013.
 
Δεξιοί και αριστεροί τσακώνονται για το εάν ο Μεταξάς ήταν ήρωας ή φασίστας. Ουδείς αποκαλύπτει την επίσημη ενημέρωση που έκανε ο Μεταξάς για το "ΟΧΙ", ώστε να καταλάβει ο Έλληνας τι ζητήθηκε, τι ειπώθηκε και εάν εν τέλει ο Χίτλερ ήταν φιλέλληνας, όπως δολίως διέδιδαν μέσω εντύπων κρυπτοναζιστές συγγραφείς που έκαναν καριέρα και τον καιρό της διακυβέρνησης Σημίτη. Ενίσχυαν βλέπετε το προφιλ των Γερμανών συνεργατών του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Τσοχατζόπουλου.
 
Οι Ρεπούσηδες υποβαθμίζουν τις «ναζιστικές» θηριωδίες σε "συνωστισμούς" και κρύβουν τις δηλώσεις του Χίτλερ για τον Κεμάλ.
 
Στρατευμένοι "δημοκράτες" μιλούν για "μακεδονικές μειονότητες" που ίδρυσε ο Μουσολίνι και "μακεδονικά έθνη" που απαίτησε ο Χίτλερ στο τελεσίγραφο του!
 
"Αριστεροί" αρθρογραφούν κατά της Εθνικής αντίστασης και της συντριβής των ορδών του Μουσολίνι, χαρακτηρίζοντας το έπος του 1940 "ζημιογόνο". Λογικό, οι τότε σύντροφοι τους καταδίκαζαν τον θρίαμβο ως "ιμπεριαλιστικό πόλεμο".
 
Η οικογένεια Παπακωνσταντίνου συνέχιζε να υπηρετεί πιστά τους Γερμανικούς σχεδιασμούς είτε με φαιοκόκκινη είτε με εμπριμέ σημαία.
 
Ο κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος παρουσιάζεται ως  εκ παρθενογένεσης προοδευτικός, ενώ ο γιος του ελληνόφωνου Μένγκελε, Χριστοφοράκος, λάδωνε ελληνόφωνους πολιτικούς και κόμματα δίνοντας ραπόρτο στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μέσω της συζύγου του, σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα και αποκαλύψεις επωνύμων.
 
Φυλλάδες που σήμερα πλειοδοτούν σε πρωτοσέλιδους δεκάρικους κατά του ναζισμού, τότε ήταν ο βασικός μοχλός προπαγάνδας των κατοχικών δυνάμεων. Ήταν αυτοί που έλεγαν ότι για τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα, φταίνε οι ...Εβραίοι! Λες και πέθανε έστω και ένας Γερμανός από ασιτία...
 
Ο Άλφρεντ Κρουπ έστελνε χιλιάδες τόνους όπλων και πυρομαχικών στον Κεμάλ, για να κάνει της θηριωδίες του, ήταν ο βασικότερος υποστηρικτής του Χίτλερ, αλλά σήμερα η εταιρεία του βρώμισε με μίζες την Ελλάδα για τα υποβρύχια που γέρνουν.
 
Οι Γερμανοί βιομήχανοι βράβευαν τον Χίτλερ, σήμερα βραβεύουν τον Γιώργο Παπανδρέου.
 
Αφού λοιπόν επιθυμείτε πραγματικά την πάταξη του ναζισμού, κάντε το αυτονόητο έστω και 70 χρόνια μετά: Την Ελληνική Νυρεμβέργη που δεν τολμήσατε ποτέ. Να είστε σίγουροι πως εάν γίνει, θα εξαφανιστούν όχι μόνο οι νοσταλγοί του ναζισμού, αλλά και οι επίορκοι που παρέδωσαν την Ελλάδα δέσμια στη νέα κατοχική πραγματικότητα του μνημονίου.
 
Το σπαθί της δικαιοσύνης πρέπει να πέσει ανελέητο στους συνεργούς των γενοκτόνων και όχι οι υστερικές και δόλιες κραυγές.. Όπως άλλωστε έγραφε ο μέγιστος Περικλής Γιαννόπουλος, “Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.»






πηγή : newsbomb   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου