Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Απεταξάμην την ''κεντροαριστερά'' και τους ''καρνάβαλους''


Και πάνω στην τούρλα του χαμού, πάνω που' χαμε ξεχάσει την ύπαρξή του, το μέγα-φασισταριό, το παιδί-λάστιχο ηθικής, ο άνθρωπος-χωρίς-συνείδηση, η Αυτού Χυδαιότης, ξαναχτύπησε:
"Αν δεν σταθεί η κεντροαριστερά δεν θα σταθεί Ελλάδα"!!

Ο εστί μεθερμηνευόμενον: "Αν δεν καταφέρω να επιβιώσω πολιτικά, θα πάω φυλακή"!

Επικαλούμενος την ''κεντροαριστερά'' έναν ψευδεπίγραφο και εν τέλει ανύπαρκτο πολιτικό χώρο, που εφευρέθηκε μόνο και μόνο για να κρυφτεί όλη αυτή η πασοκοαληταρία που λυμάνθηκε τόσα χρόνια την χώρα και τελικά την κατέστρεψε και ταυτίζοντας όπως πάντα στο λιπαρό του μυαλό, τον εαυτό του με την χώρα!

Έκανε την δήλωση και όδευσε ως προεδρεύων υπουργός Εξωτερικών της Ε.Ε (πςςςςςςςς), να βρεί τους ομοϊδεάτες του φασιστοναζιστές στην νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας.
Αυτά, για να μάθουμε να εφησυχάζουμε και να "χαζολογούμε" όσο το σύστημα ''δουλεύει'' ασταμάτητα.

Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με τους καρνάβαλους και τις λαγάνες οι πραγματικοί "καρνάβαλοι" συνεδριάζουν συνεχώς στο υπουργείο Οικονομικών και στ' άλλα υπουργεία, χαλκεύοντας κι άλλα δεσμά δανείων για την πατρίδα κι άλλα βάρη, απελπισία και καταστροφή για την κοινωνία και τον λαό.

Ας επαγρυπνούμε λοιπόν κι ας είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να απαλλαγούμε από την πολιτική αγυρτεία που τυραννάει την ζωή μας και την χώρα...
 
 
 
 
πηγή : mandatoforos  via  kostasxan    
 
 
 
Σχόλιο ιστολογίου : Θεωρώ ότι θα είναι ανυπολόγιστο το κόστος από την στάση Βενιζέλου, στο θέμα Ουκρανίας, σε όλα τα επίπεδα κι ενδεικτικά αναφέρω τις ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και ειδικώτερα στον τουρισμό. Και όλα αυτά, μετά το "κλείσιμο του ματιού" από την Ρωσία, με την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου. Αθέλητα, μου θύμισε την ακύρωση των συμφωνιών για τους αγωγούς από τον ΓΑΠ το 2009, τώρα που μπορούμε να εκτιμήσουμε τα οφέλη που θα είχε η Ελλάδα να γίνει ενεργειακός κόμβος. Αυτά και άλλα πολλά είναι που καθιστούν επίκαιρο όσο ποτέ το γνωστό ερώτημα "ποιός κυβερνά αυτή την χώρα ;"
 
 
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου