Για την
συνταγή θα χρειαστείτε :
Ένα κιλό Ελιά Μόσχου (του γνωστού)
Πέντε – έξι πράσινα
αγγουράκια ( ποικιλίας $imiti )
Δυο – τρία
ματσάκια τηλεμαϊντανό ψιλοκομένο
Τρείς
κουταλιές της σούπας διανόηση (χλιαρή κατά προτίμηση)
Τέσσερις
κούπες εκσυγχρονισμό αποξηραμένο
Ένα σακίδιο
σκόρδα (για το μάτι)
Είκοσι λίτρα
γάργαρο νερό από Το Ποτάμι
Μια μάντρα
@@@δια ή δέκα αβγά Τουρκίας
και
Τρία κιλά
καφέ ( απαραίτητα ! )
Εκτέλεση της
συνταγής :
Αφού κρεμάσετε τα σκόρδα στον λαιμό σας,
σε ένα megaλο καζάνι ρίξτε δέκα λίτρα νερό
και
όλα τα υλικά εκτός από τον καφέ.
Αφήστε το να
σιγοβράσει για μερικές μέρες
και κάντε το πρώτο γκάλοπ να δείτε αν είναι έτοιμο.
και κάντε το πρώτο γκάλοπ να δείτε αν είναι έτοιμο.
Εάν παρά τα γκάλοπ το φαγητό δεν τρώγεται μετά τον πρώτο μήνα,
σε μια άλλη
κατσαρόλα ρίξτε τα δέκα λίτρα νερό που έχει μείνει και τον καφέ.
Βγάζει κάμποσα
φλιτζάνια παρηγοριάς.
Γιάννης Μ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου