Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η επόμενη μέρα θα έρθει ;


Η επόμενη μέρα θα έρθει, το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζω, αλλά θα έρθει σίγουρα.

Θα έρθει, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίσει το εσωτερικό του τοπίο και αποφασίσει να έχει μία και ενιαία φωνή και θέση για κάθε θέμα που ταλανίζει αυτόν τον τόπο.


Θα έρθει, όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιβεβαιώσουν ... την ανεξαρτησία τους.


Όταν η Χρυσή Αυγή αποδεχτεί δημόσια τις λάθος πολιτικές επιλογές του παρελθόντος και επίσης δημόσια αποκηρύξει τις πρακτικές διαίρεσης.

Όταν το ΚΚΕ, αντί να λειτουργεί διασπαστικά,  ξεκαθαρίσει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι ταξικοί αντίπαλοι του ελληνικού λαού, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Με λίγα λόγια, η επόμενη μέρα θα έρθει όταν τα συστημικά κόμματα της αντιπολίτευσης κατέβουν απ’ τα βουλευτικά έδρανα  και  ενωθούν με τον  λαό.

Θα έρθει, όταν οι πολίτες αναγκάσουν τα κόμματα να σέβονται την λαϊκή βούληση, αντί να την μεταφράζουν και να την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Όταν τα κόμματα θα ακολουθούν τις επιταγές της λαϊκής βούλησης σε κάθε θέμα, αντί να χτίζουν κάστρα γύρω από τις δικές τους θέσεις και να καλούν τους πολίτες να χωθούν σ’ αυτά για να σωθούν.

Η επόμενη μέρα θα έρθει, όταν οι πολίτες αφαιρέσουν τη δύναμη των κομμάτων με την διαρκή κριτική τους, αντί της καθημερινής κομματικής στήριξής τους κι ανεξαρτήτως πολιτικής επιλογής στην ώρα της κάλπης.





Γιάννης Μ.           








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου